De meest in het oog springende producten

ROAD brillenglazen

Ontspannen zicht achter het stuur

Rodenstock heeft een nieuw type glas toegevoegd aan het portfolio; Rodenstock Road. Een glas dat hinderlijke schittering van felle verlichting reduceert. Maar ook contrastrijker en vrijer zicht geeft waardoor uw klanten zich met meer vertrouwen door het verkeer bewegen. 

ImpressionIST

3D-oogmeting

Om de juiste keuze te maken voor een nieuwe bril die goed bij uw persoonlijkheid past en waarmee u prettig kijkt, is een advies op maat zeer belangrijk. Net als een maatpak dat perfect aangemeten wordt en daardoor goed zit, kijkt u met een op maat aangemeten bril veel prettiger.

Beeldscherm bril

Nieuwe tijden vragen om nieuwe kijkoplossingen

We staan er eigenlijk zelden bij stil, maar de leesbril en multifocaalbril stammen uit het pre-computertijdperk. Ze zijn echter minder geschikt voor langdurig gebruik achter een beeldscherm. Steeds vaker blijkt dan ook dat bij het huidige kijkgedrag een beeldschermbril een oplossing is; of dat de ideale oplossing niet alleen bestaat uit een multifocaalbril, maar dat een beeldschermbril een perfecte aanvulling vormt. Een beeldschermbril geeft de ogen de juiste ondersteuning en voorkomt vermoeidheid en irritaties van de ogen. 

Polaroid

Experience life without glare!

Het bekende merk Polaroid zonneglazen biedt altijd de juiste kijkoplossing. Door een unieke filterconstructie blokkeren deze speciale zonneglazen verblindende schitteringen van zonnestralen die worden veroorzaakt door lichtweerkaatsende oppervlakken, zoals een nat wegdek, sneeuw en water. Polaroid zonneglazen verhogen het contrast met 75%, waardoor de consument direct een veel scherper beeld ervaart. In combinatie met de Solaire UV multicoating heeft u tot 50x méér bescherming tegen schadelijke UV-stralen.