De aanbiedingen van Tilroe Optiek, scherp en goed.

Tweede bril gratis, derde bril cadeau voor een ander of een voucher bij aankoop van een bril? Nee, sorry. Daar doen wij niet aan. Wij vinden dat prijs een belangrijke graadmeter is van kwaliteit. Op iets wat gratis is kan niks verdiend worden en kan de kwaliteit dan wel goed zijn? Tilroe Optiek doet het anders.

50% Korting op de complete bril, dat is ons kenmerk! Ondanks de korting die wij geven blijft de kwaliteit van onze geleverde producten 100%. De service ook 100%.

Met onze 50% korting-actie betaalt u de helft van de normale prijs in vergelijking tot brillen en brillenglazen uit het hogere kwaliteit en prijssegment. Zowel met enkelvoudige glazen als met de beste multifocale glazen van Rodenstock

Hoe doen wij dat ? Wij kunnen alleen deze hoge kortingen geven als er veel - nieuwe en terugkerende - klanten zijn, en die zijn er gelukkig.  Dit zorgt voor hogere aantallen brillen en brillenglazen, dan valt er meer te regelen bij de leverancier. Daarbij nemen wij met minder marge genoegen. Wij maken kwaliteit betaalbaar, en dat doen wij graag.

Op brillenglazen van andere merken zoals Zeiss, Hoya, Nikon, Varilux of BGGR krijgt u 30% korting.

Look Twice 

Het komt regelmatig voor dat er niet gekozen kan worden tussen twee brillen. Welke bril staat nu het beste, nummer 1 of nummer 2?  De Look Twice aanbieding maakt de keuze makkelijker. U neemt ze allebei. De tweede bril krijgt u tegen een zeer sterk gereduceerde prijs. Voorwaarde is wel : beide brillen kiest u gelijktijdig. U doet de aankoop op hetzelfde moment,

Maar denkt u ook eens aan een zonnebril in dezelfde kwaliteit uitvoering glazen als de eerste bril. Geen mindere kwaliteit, geen oudere generatie zonneglazen maar top kwaliteit. Net zoals de eerste bril!


Prijsvoorbeeld Look Twice

Als voorbeeld nemen wij een mooi brilmontuur met daarin een paar uitstekende multifocale Rodenstock glazen met alles erop en eraan. 

U betaald voor deze eerste bril € 533,- ( wel of geen zorgvergoeding maakt voor het voorbeeld geen verschil ) en u wilt graag ook nog een zonnebril op sterkte. Dan bieden wij deze zonnebril aan voor een bedrag van € 350,00. Dezelfde hoge kwaliteit brillenglazen, ook met alles erop en eraan.  Wilt u liever een tweede bril om met de eerste af te wisselen dat kan ook, wilt u misschien liever een tweede bril met meekleurende glazen ( € 375,00 ) ook dat is mogelijk. 


Zonnebril op sterkte

Alle zonneglazen zijn ontspiegeld, zijn voorzien van een hardingslaag en  een UV-filter.
Een variatie aan kleuren maakt uw zonnebril helemaal compleet. 

Onze opticiens kunnen u meer vertellen over de mogelijkheden en de prijzen.