De beeldschermbril of thuiswerkbril, helemaal van deze tijd!

 

Werkt u thuis? Waarschijnlijk zit u iets minder lekker dan op uw kantoorstoel. De eettafel waaraan u werkt is eigenlijk net een beetje te laag. En het contact met uw collega’s gaat digitaal. Oftewel: u hebt nu nóg meer schermtijd dan op kantoor. Maak het uzelf zo relaxed mogelijk met een thuiswerkbril, ook wel beeldschermbril genoemd.

Een topoplossing voor iedere thuiswerker. Ja, ook als u nog onder de 40 bent.


Prettiger dan een multifocale bril. De thuiswerkbril geeft uw ogen een groter en rustiger kijkoppervlak dan uw multifocale bril. Die is namelijk optimaal geslepen voor ver weg en voor dichtbij, maar niet voor die tussenafstand waar uw computerscherm zit. Voor een korte periode is dat niet zo erg. Maar al vanaf 2 uur schermtijd per dag is een computerbril prettiger voor uw ogen.


Ideaal voor jonge thuiswerkers

Bent u onder de 40? Dan hebt u waarschijnlijk nog geen leesbril. Toch hebben ook uw ogen soms een beetje hulp nodig. Daarom hebben we een thuiswerkbril ontworpen speciaal voor mensen tussen de 25 en de 40.


Hoe zit dat? Onder in het brillenglas slijpen we een minimale sterkteverandering. Door deze ondersteuning hoeven uw ogen net iets minder hard te werken bij het omschakelen tussen veraf en nabij. Bijvoorbeeld als u even op uw telefoon kijkt. Uw bril doet het werk voor u!

 

De voordelen!

- De thuiswerkbril wordt op maat gemaakt, zodat hij uw persoonlijke kijkgewoonten ondersteunt

- Comfortabel en ontspannen werken

- Ergonomische werkhouding, minder last van nek en schouders

- U bent minder vermoeid.

- Blauwfilter op uw glazen is mogelijk

 

Wij adviseren u graag!

 

Een Complete Thuiswerkbril vanaf € 275,-