Big Vision For All

Samen met B.I.G. Vision® van Rodenstock zorgt Tilroe Optiek voor een fundamentele verandering op het gebied van multifocale brillenglazen door rekening te houden met de unieke vorm en grootte van uw beide ogen.

Door brillenglazen te maken die gebaseerd zijn op de het vastleggen van de unieke kenmerken van uw ogen, bieden we u de scherpst mogelijke kijkervaring.

Bij Tilroe Optiek kijken we naar de biometrie van het hele oog. Daarbij gaan we veel verder dan de huidige standaarden binnen de optiek.


Deze unieke kenmerken worden rechtstreeks in elk van uw nieuwe brillenglazen geslepen middels een technische productieproces dat glazen oplevert die tot op de micrometer nauwkeurig zijn. Dit stelt ons in staat het om het middelpunt voor scherp zicht van elk individueel oog exact te bepalen en u het scherpst mogelijke zicht te bieden, waar u ook naar kijkt.

We noemen deze brillenglazen: B.I.G.
BIOMETRISCH INTELLIGENTE GLAZEN

In vier stappen naar B.I.G. Vision brillenglazen

DNEye scanner Tilroe Optiek gebruikt de DNEye Scanner om de afmetingen van uw ogen te bepalen.
Meting van de oogparameters Uw oogkenmerken worden gemeten om exacte waarden te verkrijgen die worden gebruikt tijdens het productieproces.
Berekening van de meetwaarden van ieder oog apart Tilroe Optiek stuurt de gegevens door naar Rodenstock, waar berekeningen worden gebruikt om de persoonlijke kenmerken van uw oog te berekenen
Digitale overdracht van gegevens naar brillenglas De unieke kenmerken van uw beide ogen worden gebruikt voor het berekenen van de brillenglazen en worden tijdens de productie toegevoegd aan de brillenglazen. Elk brillenglas wordt specifiek aangepast op basis van de unieke persoonlijke kenmerken van uw oog.
Biometrisch Intelligente Glazen van Rodenstock in samenwerking met Tilroe Optiek Binnen anderhalve week ontvangt u uw nieuwe brillenglazen met geïntegreerde biometrische intelligentie.

Elk oog is anders

De vorm en lengte van uw ogen zijn net zo persoonlijk als uzelf. Dit geldt ook voor de locatie van het scherp zicht centrum, deze varieert van persoon tot persoon.

Dit betekent dat als we u scherp zicht willen bieden, we brillenglazen moeten maken die gebaseerd zijn op de nauwkeurige gegevens van elk individuele oog. Voor vrijwel alle multifocale glazen die vandaag de dag worden gemaakt, wordt echter gebruik gemaakt van hetzelfde standaard oogmodel.

Met B.IG. Vision for all niet meer, ieder oog is anders en hierdoor ook uw brillenglazen.