Glazen

Beeldschermbril

Zit u voor uw werk of hobby veel achter uw computer en heeft u daarna hoofdpijn of nekklachten? Een goed aangemeten beeldschermbril kan daarvoor de oplossing zijn. Deze zorgt voor een veel meer ontspannen manier van kijken. Ook de gespannen spieren, het ingespannen samenknijpen van uw ogen en de onnatuurlijke lichaamshouding worden voortaan voorkomen. Hierdoor kunt u prettiger werken. Niet alleen is een beeldschermbril zinvol bij beeldschermwerk, maar ook bij andere activiteiten. Denk hierbij aan het lezen van muzieknoten, het bekijken van uw spelkaarten of het turen naar puzzelstukjes.


Multifocale brillenglazen

Multifocale brillenglazen zijn een heel goede manier om zowel veraf als dichtbij goed te kunnen zien. Tilroe Optiek heeft meerdere opties aan multifocale glazen van goede tot superieure kwaliteit en dit alles tegen een betaalbare prijs. Zeer goede ervaringen hebben wij met de multifocale glazen van Rodenstock en Nikon. Multifocale glazen die zijn afgestemd op uw ogen, met de mogelijkheid tot zeer hoge precisie. Van goede kwaliteit tot op maat gemaakte multifocale glazen. Waarbij ook bij ons geldt: hoe beter de glazen, hoe hoger de prijs. Maar altijd betaalbaar!


Meer rust aan de ogen

Heeft u bij het kijken op bijvoorbeeld uw smartphone last van vermoeide ogen? Dan ervaart u de zogenaamde visuele stress die ontstaat als u met normale brillenglazen langdurig op korte afstand kijkt. Vaak komt dit voor in de leeftijdsgroep van vijfentwintig tot begin veertig. De oplossing om uw ogen meer rust te geven is een brillenglas met lichte leesondersteuning. Dit zorgt ervoor dat uw ogen zich goed kunnen aanpassen aan de verschillende afstanden. De brildrager kan zo in alle comfort digitaal werken.