De meest in het oog springende producten

100% Ray Ban

100% onderscheidend

De nieuwe Ray-Ban op-sterkte-glazen garandeert de authentieke Ray-Ban ervaring. In ieder paar glazen wordt het Ray-Ban logo gegraveerd. Dit is mogelijk op vele correctie- en zonnebrillen. Alle Ray-Ban op sterkte glazen zijn aan beide zijden gehard. Hierdoor zijn ze schokbestendig en beter bestand tegen krassen. Om een goed kijkcomfort te bereiken zijn alle glazen ook ontspiegeld. De zonneglazen zijn voorzien van een totale UV-A + UV-B bescherming.  

Zonnebril op sterkte

Let the sun shine

U bent met een zonnebril op sterkte beschermd tegen hinderlijk fel zonlicht en schadelijke uv-straling. Er zijn ook speciale contrastverhogende zonneglazen die uw veiligheid extra ten goede komen.

Een zonnebril op uw eigen sterkte is
leverbaar vanaf € 140,00.

Een multifocale zonnebril  is
verkrijgbaar vanaf € 245,00.


Inclusief ontspiegeling, kraswerende coating, volledige UV bescherming en inclusief een merkmontuur. 

Beeldscherm bril

Nieuwe tijden vragen om nieuwe kijkoplossingen

We staan er eigenlijk zelden bij stil, maar de leesbril en multifocaalbril stammen uit het pre-computertijdperk. Ze zijn echter minder geschikt voor langdurig gebruik achter een beeldscherm. Steeds vaker blijkt dan ook dat bij het huidige kijkgedrag een beeldschermbril een oplossing is; of dat de ideale oplossing niet alleen bestaat uit een multifocaalbril, maar dat een beeldschermbril een perfecte aanvulling vormt. Een beeldschermbril geeft de ogen de juiste ondersteuning en voorkomt vermoeidheid en irritaties van de ogen. 

ImpressionIST

3D-oogmeting

Om de juiste keuze te maken voor een nieuwe bril die goed bij uw persoonlijkheid past en waarmee u prettig kijkt, is een advies op maat zeer belangrijk. Net als een maatpak dat perfect aangemeten wordt en daardoor goed zit, kijkt u met een op maat aangemeten bril veel prettiger.