HOC / BBGR

De geavanceerde freeform productietechnologie bevordert het kijkcomfort bij multifocale brillenglazen. Mede dankzij de mogelijkheid om nieuwe combinaties toe te voegen aan innovatieve en comfortabele brillenglasontwerpen biedt deze technologie de consument veel voordelen. Het innovatieve productieproces van BBGR ( Al ruim 170 jaar is BBGR fabrikant van optische brillenglazen)  zorgt voor de optimalisatie van het glasoppervlak, een hoge nauwkeurigheid en flexibiliteit in de individualisatie van brillenglazen.

De multifocale ontwerpen en de nieuwste technologieën vormen samen de winnende combinatie van BBGR multifocale brillenglazen.

BBGR is constant op zoek naar vernieuwing om te kunnen anticiperen op de snel veranderende lifestyles en specifieke ervaringen van opticiens en consumenten. De knowhow met het visuele systeem gecombineerd met diepgaande kennis van de laatste technologieën maken het mogelijk dat BBGR zeer regelmatig met nieuwe oplossingen komt voor de beste kwaliteit in het zien. 

Met BBGR ontdekt u de verschillen in multifocale brillenglazen, zoals Intuitiv Plus, voor volledige visuele vrijheid en het enige brillenglas met specifiek ontwerp voor links- én rechtshandigen. Anateo Plus is het ontwerp dat is afgestemd op de individuele anatomie van het oog. Sirus Plus zorgt met de gepatenteerde Vision Booster Intermediate voor 35% verbreding van het tussengebied.

 

Intuitiv Plus

Intuitiv Plus is de nieuwste standaard voor multifocale brillenglazen. Dankzij de gepatenteerde Ergonomic Technology en Vision Booster wordt rekening gehouden met de specifieke lichaamshouding van links- en rechtshandigen. Dit zorgt voor een vertekeningsvrij gezichtsveld, tot 35% groter dan andere premium 

Prijs vanaf € 429,- per paar inclusief hardlaag/ontspiegeling/en dunnere uitvoering

 


Anateo Plus

Door het combineren van een innovatief multifocaal ontwerp, de anatomie van het oog en de nieuwste slijptechnieken, wordt voor elke brildrager hetzelfde optimale visuele comfort bereikt.

Prijs vanaf € 389,- per paar inclusief hardlaag/ontspiegeling/en dunnere uitvoering


Sirus Plus

Sirus Plus biedt dankzij de toepassing van de nieuwste technologieën en gepatenteerde Vision Booster Intermediate het perfecte ontwerp voor uw dynamische consumenten.

Prijs vanaf € 349,- per paar inclusief hardlaag/ontspiegeling/en dunnere uitvoering


Ladylens

Ladylens multifocale brillenglazen zijn speciaal voor vrouwen ontworpen om in elke situatie comfortabel zicht te behouden. Aan de hand van een analyse van het kijkgedrag van de vrouw, heeft BBGR dit unieke multifocale brillenglas ontworpen.

Prijs vanaf € 305,- per paar inclusief hardlaag/ontspiegeling/en dunnere uitvoering


StartUp

StartUp is het multifocale brillenglas speciaal voor de jonge brildrager die gaat merken dat het dichtbij scherpstellen niet meer zo eenvoudig gaat als voorheen.

Voordelen:

  • Speciaal ontworpen voor de jonge multifocaal drager (40 tot 45 jr)
  • Modern brillenglas met groot gezichtsveld voor nabij
  • Comfortabel scherp op zowel korte- en tussenafstand
  • Prijs vanaf € 285,- per paar inclusief hardlaag/ontspiegeling/en dunnere uitvoering

Vermelde prijzen zijn inclusief de 50% korting