Wat kosten mijn multifocale glazen ?

Het prijsverschil tussen multifocale glazen kan groot zijn, net zoals de vele verschillende uitvoeringen die verkrijgbaar zijn. Waar de ene opticien een multifocaal glas als het beste bestempeld kan dit bij ons een glas zijn uit de middengroep. De kwaliteit, uitvoering en de prijs van het glas moet in de juiste verhouding worden gezien.

Wat verwacht de brildrager van zijn toekomstige multifocale glazen ? Wil iemand het beste van het beste, of gewoon een heel goed multifocaal glas. Alles is mogelijk.

Daarom is het ook van belang dat er gekeken wordt welk type glas het beste is voor u als brildrager.  Iemand met een sterkte van -1.00  heeft een andere type uitvoering nodig dan wanneer de sterkte -5.00 is. Dit is ook van toepassing of iemand al ervaring heeft met multifocaal of niet. 

Een gevorderde multifocaaldrager heeft vaak een hogere leessterkte nodig dan een veertig plusser. Dan is het belangrijk om te kijken welk glas het beste is. 

Multifocale zijn bij ons onderverdeeld in 3 groepen ; Perfection, Excellence en Superior. Hierbij is Perfection het hoogst haalbare. Excellence zorgt voor een uitstekend kijkresultaat en Superior is een meer dan goed multifocaalglas.

Bent u benieuwd hoeveel uw multifocale glazen kosten ? Vul het formulier zo goed mogelijk in en wij sturen een vrijblijvende prijsopgaaf per email naar u.

 

Al multifocaal gewend ?
Ja
Nee
Leeftijd
35 - 40
41 - 49
50 - 58
59 - 63
64 - 70
71+
Voorkeur voor glas of kunststof ?
Glas
Kunststof
Uitvoering ?
Perfection
Excellence
Superior
Coating
Ontspiegelingscoating en een kraswerende coating.
Meekleurend
De veraf sterkte ?
Laag tussen de -2 en de +2
Matig tussen de 2.25 en de 3.50 ( plus of min )
Hoog tussen de 3.75 en de 6.00 ( plus of min )
Zeer hoog 6.25 en 12.00 ( plus of min )
Dikte vermindering
Niet dunner uitgevoerd
Dun
Dunner
Zo dun mogelijk
Weet u het merk van de huidige glazen ?

Eventueel kan er een recept en/of factuur naar ons worden opgestuurd. (PDF of jpg)
PDF of jpg
Email :