Nikon

Tilroe Optiek levert multifocale brillenglazen uit het onderscheidende en kwalitatief hoogwaardige Nikon assortiment. Met de toepassing van de nieuwste slijptechnologie worden de optische eigenschappen van Nikon brillenglazen maximaal geoptimaliseerd. U krijgt hierdoor een van de dunste, meest esthetische en verfijnt  brillenglas in de markt. 

De meest geadviseerde Nikon glazen zijn : Presio Balance Infinite, Presio Wide Infinite en Presio Power Infinite

Vrijwel alle Nikon brillenglazen zijn te voorzien van het "Blue Secure" filter. Een filter die het schadelijke blauwe licht absobeert. 

 

Presio Power Infinite FP

Een volledig op maat gemaakt, speciaal aangepast individueel ontwerp. Het beste glas uit de gehele Nikon collectie. Een zo optimaal mogelijk verte- en leesgebied

Prijs vanaf € 459,50 per paar inclusief hardlaag/ontspiegeling/en dunnere uitvoering

 


Presio Power Infinite

In alle kijkrichtingen een dynamisch zicht en een betere contrastgevoeligheid. Vrijwel direct gewenning, en bijna geen 'schommeleffect'. 

Prijs vanaf € 429,50 per paar inclusief hardlaag/ontspiegeling/en dunnere uitvoering


Presio Wide Infinite

Presio Wide Infinite is een multifocaal brillenglas met een groter tussengebied. Ideaal bij dynamische acvtiviteiten en een digitale levensstijl. 

Prijs vanaf € 379,50,- per paar inclusief hardlaag/ontspiegeling/en dunnere uitvoering


Presio Balance Infinite

Presio Balance Infinite heeft een korte overgang van veraf naar dichtbij. Het Nikon ontwerp geeft een mooi dun brillenglas met een breed en stabiel leesgebied. Snelle gewenning.

Prijs vanaf € 319,50 per paar inclusief hardlaag/ontspiegeling/en dunnere uitvoering


Presio i

Het Presio I multifocale brillenglas geeft de drager een goed kijkcomfort  tegen een voordelige prijs. Zonder in te leveren op alle Nikon kwaliteitseigenschappen.

Prijs vanaf € 254,50,- per paar inclusief hardlaag/ontspiegeling/en dunnere uitvoering


Vermelde prijzen zijn inclusief de 50% korting