De meest in het oog springende producten

DNeye scanner

Oogmeting 3.0

Dankzij de DNEye® scanner zijn we nu toe aan een derde stap in  het uitvoeren van een oogmeting. Een meetapparaat waarmee we zeker 25x nauwkeuriger kunnen meten. Vooral mensen met een cilinder gaan hier veel van merken. 

€ 99,- aanbieding

Wauw, Dat is mooi

Dat is een mooie prijs voor bijvoorbeeld een bril naast je lenzen. Maar niet alleen als bril naast je lenzen maar ook als tweede bril of een reserve bril.  De prijs is inclusief brilmontuur en enkelvoudige kunststofglazen. De kunststofglazen zijn voorzien van een ontspiegeling en een hardingslaag. En als je sterkte wat hoger is en je wilt graag dunnere glazen ( index 1.60 ) dan doen wij natuurlijk niet moeilijk.  Het is dan gewoon voor dezelfde prijs.

 

Beeldscherm bril

Nieuwe tijden vragen om nieuwe kijkoplossingen

We staan er eigenlijk zelden bij stil, maar de leesbril en multifocaalbril stammen uit het pre-computertijdperk. Ze zijn echter minder geschikt voor langdurig gebruik achter een beeldscherm. Steeds vaker blijkt dan ook dat bij het huidige kijkgedrag een beeldschermbril een oplossing is; of dat de ideale oplossing niet alleen bestaat uit een multifocaalbril, maar dat een beeldschermbril een perfecte aanvulling vormt. Een beeldschermbril geeft de ogen de juiste ondersteuning en voorkomt vermoeidheid en irritaties van de ogen.  

Reservebril

een belangrijk item

Hoe vaak komt het wel niet voor dat er net voor het weekend of een vakantie er iets gebeurt met de dagelijkse bril ? En de nood is helemaal hoog als er in de vakantie wat mis gaat met de bril.  Dit komt vaker voor dan je denkt. Een ongelukje zit in een klein hoekje.  

Wij kunnen veel maar niet toveren. Voor een complexe reparatie moet de bril vaak opgestuurd worden en ondanks dat er snel gewerkt wordt kost het toch een paar dagen voordat een nieuwe bril klaar is. 

Laten we eerlijk zijn : een reservebril is gewoon verstandig. 

Een enkelvoudige reservebril koop je al vanaf € 99,00 inclusief montuur en glazen.  Liever de reservebril in een multifocale uitvoering ?  Dat kan vanaf een bedrag vanaf € 200,00

Voor de multifocale reservebril kiezen wij multifocale glazen uit de basiscollectie. Deze kunststofglazen zijn voorzien van een ontspiegellaag en hardingslaag. 

Zoals een klant ooit zei ; " Als ik met de reserve bril kan kijken en lezen vind ik het meer dan uitstekend, het is alleen maar voor noodgevallen ". 

 

 

 

ImpressionIST

3D-oogmeting

Om de juiste keuze te maken voor een nieuwe bril die goed bij uw persoonlijkheid past en waarmee u prettig kijkt, is een advies op maat zeer belangrijk. Net als een maatpak dat perfect aangemeten wordt en daardoor goed zit, kijkt u met een op maat aangemeten bril veel prettiger.