Multifocale glazen van Rodenstock

Multifocaal: scherp zien op alle afstanden
Multifocaalglazen corrigeren uw zicht op de leesafstand, tussenafstand en de verre afstand. Daarom zijn er in dit type glas meerdere sterktes verwerkt die langzaam oplopen. Onderin zit het leesdeel, het tussendeel in het midden en de verte sterkte zit bovenaan het glas. Zo ziet u scherp op alle afstanden.

 

Minimale schommeleffecten en vertekening

Een multifocaalglas biedt scherp zicht op de korte en de verre afstand. En dat is handig, want zo kunt u op alle afstanden scherp zien. Toch kan het dragen van een multifocaalglas best even wennen zijn. Het kijken door een multifocaalbril vergt enige gewenning, omdat er aan de rand van de glazen vertekening kan optreden vanwege de veranderende sterkte. Dit kan leiden tot vervelende effecten als hoofpijn en duizeligheid. Met de multifocale maatwerkglazen van Rodenstock kunnen deze effecten tot een nauwelijks te merken minimum beperkt worden.

 

Bent u toe aan de volgende multifocaal bril?

Multifocaalglazen corrigeren uw zicht op meerdere afstanden. Denk aan de leesafstand, de tussenafstand en de verre afstand. Doordat er meerdere sterktes in het glas worden verwerkt, heeft u kans dat er een lichte vertekening aan de zijkanten van de glazen ontstaat. Indien u toe bent aan uw volgende multifocaal bril omdat uw sterkte is veranderd, dan is het verstandig rekening te houden met de keuze van uw glazen. Bij een hogere additie (leessterkte) is er namelijk kans op meer vertekeningen en schommelingen in uw zicht. Een beter multifocaal glas neemt deze nadelen weg, zodat u geen concessies hoeft te doen aan uw kijkbeleving. U geniet van rustiger en comfortabeler zicht.

Impression FreeSign 3

Zo persoonlijk als uw levensstijl.

 

 

Beleef een ongeëvenaarde vrije en unieke kijkervaring. Met ons nieuwe Impression FreeSign 3 multifocaalglas, dat perfect op uw levensstijl is afgestemd. Wij bieden u een multifocaalglas op maat. Ervaar een totaal nieuw kijkgevoel. 


Multigressiv MyLife 2

 

Multigressiv MyLife 2 multifocaalglazen bieden de meest veeleisende brildragers een bijzonder fijne kijkervaring; tot 40% meer zicht op de nabij- en tussenafstand. De aanpassing van het glas aan uw individuele levensstijl en kijkbehoeften zorgt voor altijd scherp zicht en een minimaal schommeleffect.  Het glas wordt speciaal aangepast aan uw levensstijl en kijkbehoeften. Zo heeft u altijd scherp zicht en wordt het schommeleffect verminderd.


Progressiv PureLife Free 2 

 

Voor beginnende en prijsbewuste klassieke brildragers die hoge eisen aan de kwaliteit stellen: Progressiv PureLife Free 2 multifocale glazen. Deze glazen bieden fantastisch, scherp zicht van dichtbij tot veraf en een uiterst groot leesvermogen. Dankzij de grote, geoptimaliseerde gezichtsvelden zijn er geen hinderlijke overgangen en is de gewenningsperiode heel kort. Deze glazen garanderen vanzelfsprekend ook onze kwaliteit en ons draagcomfort.