Brillenglazen met de toevoeging Exact worden aangemeten met behulp van de DNEye scanner. Deze scanner brengt exact alle waarden van het oog in kaart. Hierdoor ontstaan er brillenglazen die voor ongeveer 85% aansluiten op de unieke kenmerken van het oog.  

Bij brillenglazen gemaakt door middel van een hoogwaardige gemiddelde berekening praten wij over B.I.G Norm. Deze glazen sluiten voor 40-45 % aan op het oog van de brildrager.

In vergelijking met standaard brillenglazen zijn de  B.I.G Norm al vele malen beter. Standaard brillenglazen komen niet verder dan ongeveer 10-15% als wij praten over nauwkeurigheid.

Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden Exact of Norm tijdens het aanmeten van een mooie nieuwe bril. 

Wij werken met drie verschillende categorieën brillenglazen: Goed, Beter en Best.  In het formulier " Wat kosten multifocale glazen? " zijn de meest voorkomende opties al selecteert. U kan een optie uitvinken en een andere optie kiezen. U ziet dan gelijk de prijs van de glazen per paar inclusief onze korting. De genoemde prijs van de multifocale glazen is alleen van toepassing indien dit samengaat met de aanschaf van een nieuwe bril.