De meest in het oog springende producten

Zonnebril op sterkte

Let the sun shine

U bent met een zonnebril op sterkte beschermd tegen hinderlijk fel zonlicht en schadelijke uv-straling. Er zijn ook speciale contrastverhogende zonneglazen die uw veiligheid extra ten goede komen.

Een zonnebril op uw eigen sterkte is
leverbaar vanaf € 140,00.

Een multifocale zonnebril  is
verkrijgbaar vanaf € 245,00.


Inclusief ontspiegeling, kraswerende coating, volledige UV bescherming en inclusief een merkmontuur. 

€ 99,- aanbieding

Wauw, Dat is mooi

Dat is een mooie prijs voor bijvoorbeeld een bril naast je lenzen. Maar niet alleen als bril naast je lenzen maar ook als tweede bril of een reserve bril.  De prijs is inclusief brilmontuur en enkelvoudige kunststofglazen. De kunststofglazen zijn voorzien van een ontspiegeling en een hardingslaag. En als je sterkte wat hoger is en je wilt graag dunnere glazen ( index 1.60 ) dan doen wij natuurlijk niet moeilijk.  Het is dan gewoon voor dezelfde prijs.

 

Beeldscherm bril

Nieuwe tijden vragen om nieuwe kijkoplossingen

We staan er eigenlijk zelden bij stil, maar de leesbril en multifocaalbril stammen uit het pre-computertijdperk. Ze zijn echter minder geschikt voor langdurig gebruik achter een beeldscherm. Steeds vaker blijkt dan ook dat bij het huidige kijkgedrag een beeldschermbril een oplossing is; of dat de ideale oplossing niet alleen bestaat uit een multifocaalbril, maar dat een beeldschermbril een perfecte aanvulling vormt. Een beeldschermbril geeft de ogen de juiste ondersteuning en voorkomt vermoeidheid en irritaties van de ogen.  

ImpressionIST

3D-oogmeting

Om de juiste keuze te maken voor een nieuwe bril die goed bij uw persoonlijkheid past en waarmee u prettig kijkt, is een advies op maat zeer belangrijk. Net als een maatpak dat perfect aangemeten wordt en daardoor goed zit, kijkt u met een op maat aangemeten bril veel prettiger.

30% korting

op zonnebrillen

Welke zonnebril draag jij vandaag ? Het mooie weer is aangebroken, UV bescherming is dan een vereiste. Daarbij wil je er natuurlijk cool uitzien en daar kan voor gezorgd worden.  Op de collectie zonnenbrillen; waaronder Ray Ban en Serengeti krijg je 30% korting.