De meest in het oog springende producten

ImpressionIST

3D-oogmeting

Om de juiste keuze te maken voor een nieuwe bril die goed bij uw persoonlijkheid past en waarmee u prettig kijkt, is een advies op maat zeer belangrijk. Net als een maatpak dat perfect aangemeten wordt en daardoor goed zit, kijkt u met een op maat aangemeten bril veel prettiger.

€ 99,- aanbieding

Wauw, Dat is mooi

Dat is een mooie prijs voor bijvoorbeeld een bril naast je lenzen. Maar niet alleen als bril naast je lenzen maar ook als tweede bril of een reserve bril.  De prijs is inclusief brilmontuur en enkelvoudige kunststofglazen. De kunststofglazen zijn voorzien van een ontspiegeling en een hardingslaag. En als je sterkte wat hoger is en je wilt graag dunnere glazen ( index 1.60 ) dan doen wij natuurlijk niet moeilijk.  Het is dan gewoon voor dezelfde prijs.

 

Beeldscherm bril

Nieuwe tijden vragen om nieuwe kijkoplossingen

We staan er eigenlijk zelden bij stil, maar de leesbril en multifocaalbril stammen uit het pre-computertijdperk. Ze zijn echter minder geschikt voor langdurig gebruik achter een beeldscherm. Steeds vaker blijkt dan ook dat bij het huidige kijkgedrag een beeldschermbril een oplossing is; of dat de ideale oplossing niet alleen bestaat uit een multifocaalbril, maar dat een beeldschermbril een perfecte aanvulling vormt. Een beeldschermbril geeft de ogen de juiste ondersteuning en voorkomt vermoeidheid en irritaties van de ogen. 

Multigressiv MyLife 2

Aangepast aan uw levensstijl

Multigressiv MyLife 2 multifocaalglazen bieden de meest veeleisende brildragers een bijzonder fijne kijkervaring; tot 40% meer zicht op de nabij- en tussenafstand dankzij nieuwe slijptechnieken die ontstaan uit nieuwe technologieën . De aanpasing van het glas aan uw individuele levensstijl en kijkbehoeften zorgt voor altijd scherp zicht en een minimaal schommeleffect. / Het glas wordt speciaal aangepast aan uw levensstijl en kijkbehoeften. Zo heeft u altijd scherp zicht en wordt het schommeleffect verminderd.