Sunny Days are here!

Tijd om te stralen met een nieuwe zonnebril

Sunny Days are here. Tijd om te stralen met een nieuwe zonnebril. Of u nu in de auto zit, buiten de krant leest of een terrasje pakt, de zonnebril maakt het allemaal zoveel comfortabeler. Wist u dat wij een ruim assortiment zonnebrillen hebben, die we voor u op sterkte kunnen maken?

U vindt bij ons zonneglazen voor elke zonnige situatie. Bijv. gepolariseerd voor op het water, degradé voor een fashion look of meekleurende zonneglazen tijdens wisselende lichtomstandigheden. U vertelt ons uw wensen en wij vinden samen met u een goede zonnebril voor de komende jaren.

Zonneglazen in alle kleuren

Gekleurde zonneglazen maken deze zomer de look van uw zonnebril helemaal af. Wat dacht u van een degradé ( van boven donker, aan de onderzijde lichter )  kleurverloop in uw glazen. Gaat u liever voor een gepolariseerde zonnebril voor op het water of contrastrijk zicht als je veel op de weg zit? Stel zelf samen met ons uw zonnebril samen. Kies uit de vele opties in zonneglaskleuren. Dit alles in uw sterkte uiteraard.

We love sunny days!

In uw eigen sterkte 

Vele kleuren beschikbaar

Bescherming tegen UV-straling

Kleurgetrouw en natuurlijk zicht


KIES UW FAVORIETE KLEUR

Tinten en kleuren voor uw zonnebril.

Geef uw zonnebril nét dat beetje extra en kies de glaskleur die het beste bij u past. Glaskleuren verschillen niet alleen in kleur, maar bieden ook verschillende voordelen, bijvoorbeeld beter zicht tijdens het rijden. 

  • Bruin : Door de verbeterde contrastwaarneming zijn deze tinten perfect voor sport- en buitenactiviteiten. De zeer goede anti-verblindingsbescherming zorgt ook voor een aangenaam zicht tijdens het rijden.
  • Grijs: Grijze brillenglazen zijn perfect voor het rijden. Een ongehinderde en natuurgetrouwe kleurwaarneming maken grijze brillenglazen de ideale metgezel achter het stuur.
  • Groen: Door verbeterde contrastwaarneming zijn deze tinten perfect voor sport- en buitenactiviteiten.

Meekleurend of gepolariseerd 
de keuze is aan u

Meekleurende zonneglazen 

De nieuwste generatie meekleurende zonneglazen passen zich sneller aan de verschillende lichtomstandigheden aan. In fel zonlicht beschermen ze uw ogen met een donkere tint. Wanneer u in de schaduw komt, worden de glazen vanzelf tot 55% helderder. Hierdoor heeft u zowel overdag en in de avond helder en contrastrijk zicht, ook in veranderende lichtomstandigheden. De glazen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Gepolariserende zonneglazen

Polariserende zonneglazen bieden buiten en tijdens het rijden meer veiligheid en kijkcomfort, met name bij sterk reflecterende oppervlakken zoals sneeuw en water. De polarisatie zorgt voor een aanzienlijke vermindering van de verblindende effecten, een goede kleurwaarneming en haarscherp zicht in moeilijke lichtomstandigheden, bijvoorbeeld in diepe sneeuw of op een reflecterende natte weg. Verkrijgbaar in drie kleuren: polariserend bruin, polariserend grijs of polariserend groen.