50% Korting op Multifocale Brillen bij Tilroe Optiek

Tilroe Optiek: Betaalbare multifocale en enkelvoudige brillen

Welkom bij Tilroe Optiek, uw vertrouwde opticien in de omgeving van Walcheren, de Bevelanden en Schouwen-Duiveland. We hebben nu een unieke aanbieding voor u: een geweldige deal op zowel multifocale brillen als enkelvoudige brillen.

Waarom kiezen voor Tilroe Optiek’s bril aanbieding

Bij Tilroe Optiek begrijpen we dat een bril meer is dan alleen een visueel hulpmiddel. Het is ook een modeaccessoire dat uw persoonlijkheid uitstraalt. Daarom bieden we een uitgebreide collectie van zowel klassieke als trendy brillen, allemaal stijlvol en betaalbaar.

Hoe u profiteert van onze multifocale bril korting

We hebben nu een onweerstaanbare aanbieding voor u: bij aankoop van een montuur en een paar brillenglazen ontvangt u een korting op een complete bril. Deze aanbieding geldt voor alle premium brillenglazen van Rodenstock, inclusief enkelvoudige en multifocale brillenglazen. Met deze actie betaalt u slechts een fractie van de gebruikelijke kosten van een multifocale bril of enkelvoudige bril.

Als het gaat om design, is de missie van The Black Label om hoogwaardige brillen te creëren in een betaalbare prijsklasse. De collectie bestaat uit twee soorten: klassiek en stijlvol eenvoudig, en gedurfde oversized iconische modellen met een verfijnde touch.

50% korting op uw nieuwe bril

Het lijkt misschien te mooi om waar te zijn, maar we kunnen deze aanzienlijke korting op onze Rodenstock brillenglazen aanbieden door genoegen te nemen met een kleinere marge. Bij ons staat de klant centraal, en we geloven sterk in de toegankelijkheid van hoogwaardige producten. Daarom werken wij met een lagere winstmarges, zodat meer mensen de kans krijgen om de kwaliteit en het comfort van Rodenstock brillenglazen te ervaren. We zien dit als een investering in onze klanten.

Profiteer van onze bril aanbieding
 • Hoe onze korting werkt

  Het is heel simpel hoe het werkt. U krijgt 50% korting op het eindbedrag.

 • Op welke brillen en glazen is onze korting van toepassing?

  U kunt genieten van een korting op alle correctiebrillen uit onze collectie, evenals op alle brillenglazen van het gerenommeerde merk Rodenstock. Deze korting is zelfs van toepassing op de nieuwste serie brillenglazen van Rodenstock uit 2023.

 • Wat maakt Rodenstock brillenglazen uniek?

  Rodenstock biedt een breed scala aan brillenglazen voor verschillende levensstijlen en behoeften. Of u nu op zoek bent naar biometrische glazen, multifocale glazen of enkelvoudige glazen, bij ons vindt u het allemaal. We hebben zelfs zonnebrillenglazen met UV-bescherming en X-tra Clean glazen voor een superglad oppervlak dat bestand is tegen vuil, vocht en stof.

 • Tijdsduur van de multifocale bril aanbieding

  Wees er snel bij om te profiteren van onze speciale aanbieding op Rodenstock brillenglazen! Hoewel er momenteel geen vaste einddatum is voor deze actie, is het altijd het beste om zo snel mogelijk te handelen om te zorgen dat u het maximale voordeel haalt uit deze aanbieding.

Prijs multifocale brillen

Het kiezen van het juiste brillenglas is net zo belangrijk als het selecteren van een stijlvol montuur. Bij Tilroe Optiek begrijpen we dat de keuze voor brillenglazen afhangt van jouw levensstijl, visuele behoeften en budget. Of je nu voornamelijk op afstand kijkt, dagelijks achter de computer zit, veel auto rijdt of veel leest, we hebben een breed scala aan kwaliteitsglazen om aan al deze behoeften te voldoen.

Multifocale bril prijs
50% korting multifocale brillen en enkelvoudige brillen opticien tilroe optiek zeeland vlissingen

Pak nu 50% korting!

Bent u klaar om te profiteren van onze geweldige aanbieding? Maak vandaag nog een afspraak voor een oogmeting bij Tilroe Optiek!