Profiteer van onze unieke Look Twice Aanbieding!

Meer dan 50% korting op de tweede bril

genietend van de voordelige Look Twice aanbieding voor een tweede bril tegen een sterk gereduceerde prijs
Profiteer van deze unieke Look Twice aanbieding

Bespaar op uw tweede bril

Mis onze unieke Look Twice aanbieding niet! Koop een nieuwe bril en krijg een tweede bril tegen een zeer voordelige prijs. Of u nu een zonnebril, computerbril of gewoon een extra bril wilt, wij hebben het voor u.

Dezelfde kwaliteit, lagere prijs

Bij deze aanbieding geniet u van dezelfde hoge kwaliteit brillenglazen en hetzelfde kijkcomfort, maar dan voor een lagere vaste prijs. Sterkte, cilinder, prisma, kleur of dunner uitgevoerd – alles is inbegrepen in de vaste prijs. Inclusief een brilmontuur naar eigen keus.

Hoe de Look Twice aanbieding werkt

Om van deze speciale aanbieding te profiteren, dient u de tweede aankoop gelijktijdig met uw eerste aanschaf te doen. Het exemplaar met de hoogste eindprijs wordt als de eerste aankoop beschouwd. Bij deze eerste aankoop ontvangt u 50% korting op het totaal, inclusief zowel het montuur als de enkelvoudige glazen of multifocale bril van Rodenstock.

Kom langs en profiteer nu

Bezoek onze winkel en profiteer van deze aantrekkelijke aanbieding! U kunt tot wel 70% besparen op uw tweede bril met onze aanbieding.

Scoor uw perfecte tweede bril met deze unieke aanbieding

Ontdek onze onweerstaanbare aanbieding! Bij aankoop van een multifocale bril krijgt u een tweede bril voor slechts € 350,-. Kies voor een praktische computerbril voor € 250,- of ga voor een enkelvoudige bril met premium glazen voor maar € 200,-. Stijl, kwaliteit én besparing in één pakket