rodenstock multifocaal brillenglazen kwaliteit service
Maak kennis met de nieuwe standaard in multifocale brillen

Multifocale brillen van Tilroe Optiek: Uitmuntende kwaliteit en comfort

Bij Tilroe Optiek begrijpen we dat het kiezen van de juiste bril een belangrijke beslissing is. Daarom bieden we een breed scala aan multifocale brillen die niet alleen uw zicht verbeteren, maar ook uw levensstijl aanvullen.

Wat zijn multifocale brillen?

Multifocale brillen zijn brillen met glazen die meerdere sterktes combineren om zowel dichtbij, op middellange afstand, als veraf scherp te kunnen zien. Ze zijn de ideale oplossing voor mensen met presbyopie, een natuurlijk gevolg van het ouder worden dat het moeilijk maakt om dichtbij te zien.

Uw oplossing voor naadloos zicht op alle afstanden

Waarom kiezen voor Tilroe Optiek?

Bij Tilroe Optiek kiest u voor gegarandeerde merkkwaliteit. Profiteer van betrouwbare prestaties, optimaal zicht en vooral complete tevredenheid. Onze onzichtbare beschermlagen versterken de duurzaamheid, krasbestendigheid en ontspiegeling van uw glazen, waardoor u langer plezier heeft van uw bril.

Rodenstock multifocale glazen

Rodenstock is een van de toonaangevende merken die we bij Tilroe Optiek aanbieden. Met Rodenstock’s B.I.G. EXACT en B.I.G. NORM biometrische brillenglazen, profiteert u van de nieuwste technologieën voor het scherpste zicht mogelijk. B.I.G. EXACT maakt gebruik van de DNEye® technologie, waarbij de biometrie van het hele oog wordt vastgelegd met de DNEye® Scanner. B.I.G. NORM gebruikt AI-technologie om biometrische oogmodellen te creëren op basis van de vier standaard refractiewaarden.

Prijzen en Opties

Bij Tilroe Optiek hebben we een breed scala aan multifocale brillen om aan uw behoeften te voldoen. Onze Exact Serie, met prijzen vanaf €442 per paar voor de Progressiv Exact tot €629 per paar voor de Impression Exact, biedt uitstekende kwaliteit en comfort.

Onze Norm Serie, beginnend bij €439 per paar voor de Progressiv Norm tot €594 per paar voor de Impression Norm, biedt een geweldige balans tussen prijs en prestatie.

Inclusief Xtra-Clean coating, UV-bescherming en de nieuwste LayR technologie van Rodenstock.

Voor degenen die extra dunne of extra extra dunne brillenglazen nodig hebben, bieden we deze aan voor een extra €40 of €90 per paar. Deze opties zorgen voor een lichtere en meer esthetisch aangename bril, ideaal voor mensen met een hoge sterkte.

 

brillenglazen rodenstock xtra clean
Ontdek de perfecte balans tussen helder zicht en ongeëvenaard comfort

Coatings

Onze hoogwaardige brillenglazen zijn standaard voorzien van de beste coatings om uw ogen te beschermen en optimaal comfort te bieden. Onze coatings zijn kraswerend en ontspiegeld, wat zorgt voor een helder zicht zonder hinderlijke reflecties. Daarnaast zijn onze glazen lichtgewicht en dun, wat bijdraagt aan een comfortabele pasvorm. UV-bescherming is ook inbegrepen, zodat uw ogen beschermd zijn tegen schadelijke UV-straling.

Maak vandaag nog de overstap naar beter zicht!