nauwkeurige oogmeting

Het scherpste zicht met de DNEye scanner

Van nauwkeurige oogmeting naar echt precisiezicht

DNEye Scanner - omdat ieder oog anders is

Nog steeds worden vandaag de dag veel brillenglazen vervaardigd op basis van een standaard oogtest met slechts een aantal standaardgegevens. Deze standaardwaarden zijn slechts geschikt voor 2% van de ogen. Dit heeft gevolgen voor hoe nauwkeurig het brillenglas kan worden afgestemd op uw kijkbehoefte. Door gebruik te maken van de nieuwste technologieën krijgen wij een nauwkeurige oogmeting.

Haarscherp zicht in alle lichtomstandigheden

Brildragers die exacte biometrische multifocale glazen dragen zijn zeer te spreken over de brillenglazen. Zij beschikken over een scherper en contrastrijker zicht dan ooit tevoren.

Nachtblind

Veel mensen hebben bij schemer en ’s nachts last van slecht zicht, meestal in het verkeer. De koplampen van tegenliggers verblinden, de wegmarkeringen zijn minder goed zichtbaar en de afstanden zijn lastiger in te schatten. Erg vervelend, want het maakt het autorijden in de schemer en ’s nachts extra vermoeiend.

Herkenbaar?

De DNEye Scanner meet het verschil tussen de oogafwijking ’s nachts, tijdens schemer en overdag. Doordat de pupilgrootte verandert in het donker, kan ook de sterkte wat veranderen. Dit wordt ervaren als nachtblindheid. De DNEye scanner laat zien hoe je oogafwijking overdag, bij schemer én ’s avonds is, en welke brillenglazen u nodig hebt om op elk moment van de dag optimaal te zien. Dankzij de scanner worden de brillenglazen berekend en gemaakt volgens de specificaties van uw oog. Daardoor geven deze zowel overdag als ’s nachts scherp en contrastrijk zicht.

Goed zien begint met een nauwkeurige oogmeting

Oogmetingen uitleg

Met de DNEye Scanner Pro wordt onder andere de ooglengte, oogvorm en oogdruk gemeten. Met deze eerste gegevens gaan we dan aan de slag. Nadat we de DNEye-gegevens hebben ingevoerd, doen we een handmatige oogmeting die uiteindelijk wordt gecombineerd met de biometrische gegevens uit de DNEye-scanner. Het resultaat mag er zijn: zo goed mogelijk zien onder alle omstandigheden.

Van oogmeting naar intelligente brillenglazen

Tilroe Optiek gebruikt de DNEye Scanner om nauwkeurige metingen van uw ogen te verkrijgen. Wij meten de exacte waarden van uw ogen om u de beste brillenglazen te kunnen aanmeten.We sturen de gegevens naar Rodenstock.
Deze gegevens worden gebruikt om een nauwkeurig digitaal oogmodel te maken dat is aangepast op de unieke eigenschappen van uw ogen.
Dit oogmodel is gebruikt bij het maken van de brillenglazen. Wij maken uw brilglazen op maat, afgestemd op uw biometrische gegevens.Binnen een aantal werkdagen zal uw bril met een paar brillenglazen met biometrische intelligentie klaarliggen.

B.I.G. NORM: de nieuwe norm in glasberekeningen

Dankzij AI-technologie (Artificiële Technologie).

Door slimme toepassing van Artificiële Technologie is het mogelijk om de nauwkeurigheid van brillenglazen te verhogen. Zelfs als er geen nauwkeurige metingen mogelijk zijn met de DNEye scanner. Deze nieuwe glazen heten B.I.G. Norm. 

Onze aanbiedingen

Zoekt u een nieuwe bril en wilt u tegelijkertijd genieten van een geweldige aanbieding? Ontdek onze exclusieve Look Twice aanbieding!

Onze aanbiedingen

oogmeting Tilroe Optiek

Bij Tilroe Optiek beginnen we de oogmeting met een gesprek. We willen graag meer weten over u en uw ogen. We vragen naar uw manier van leven, uw gezondheid en of u problemen heeft met zien.

Daarna doen we een eerste meting van uw ogen. Zo krijgen we een goed beeld van uw zicht. Dit helpt ons om te weten welke tests we moeten doen in de volgende stap.

We meten ook de druk in uw ogen. Dit doen we om te kijken of uw oogdruk binnen het normale valt. Deze test wordt gedaan met een klein luchtstootje tegen het oog.

In de volgende stap doen we een uitgebreide meting. We testen hoe goed u ver en dichtbij kunt zien. We kijken ook hoe goed u kleuren en verschillen tussen licht en donker kunt zien.

Na de meting praten we met u over de resultaten. We geven u advies over wat het beste is voor uw ogen. Dit kan een bril zijn, contactlenzen of iets anders om beter te zien.

Een oogmeting duurt meestal tussen de 15 en 30 minuten. Dit hangt af van de tests die we moeten doen. Het is belangrijk om regelmatig uw ogen te laten meten. Zo zorgen we ervoor dat u altijd goed kunt zien. En we kunnen problemen met uw ogen snel vinden.

Maak een afspraak voor een oogmeting