Zonnebril op sterkte Zonneglazen 2024 Rodenstock aanbieding UV Vlissingen Middelburg Oost-souburg VeereZonneglazen 2024 Rodenstock aanbieding UV Vlissingen Middelburg Oost-souburg Veere

Zonnebril op sterkte

Uitmuntend zicht en contrast

Wanneer de zonnestralen feller worden, is het belangrijk dat u de juiste bescherming heeft. Een zonnebril op sterkte van Tilroe Optiek biedt u niet alleen de perfecte bescherming tegen UV-straling, maar zorgt ook voor optimaal zicht. Of u nu een voorkeur heeft voor enkelvoudige of multifocale glazen, bij ons vindt u wat u zoekt. Onze merkzonnebrillen combineren stijl en comfort met de beste brillenglazen en monturen. Bovendien kunt u met onze geavanceerde Lambda Lens Technologie rekenen op een natuurlijke kleurwaarneming en een verbeterd contrast.

Perfecte zonnebrilglazen van Rodenstock

Ontdek Rodenstocks uitmuntende zonnebrilglazen, uitgerust met de geavanceerde Lambda Lens Technologie voor verbeterd contrast, UV-bescherming en op maat gemaakte lenskleuren. Geniet van onovertroffen helderheid en diepteperceptie met onze nauwkeurige zonnebrilglazen, op sterkte. De uitgebreide UV-bescherming beschermt uw ogen tegen schadelijke straling, en met onze brede kleurenportefeuille vindt u de ideale lenskleur passend bij uw stijl en voorkeur. Kies voor natuurlijke kleurwaarneming met grijze lenzen of verhoogd contrast met bruine lenzen. Als marktleider op het gebied van biometrische lenzen streeft Rodenstock ernaar om u het scherpst mogelijke zicht te bieden, ook bij zonnebrilglazen. De innovatieve Lambda Lens Technologie filtert blauw licht, waardoor het contrast wordt geoptimaliseerd en de diepteperceptie en detailscherpte verbeteren. Ervaar de kracht van Rodenstocks Lambda Lens Technologie en geniet van haarscherp zicht onder alle omstandigheden.
Zonneglazen 2024 Rodenstock aanbieding UV Vlissingen Middelburg Oost-souburg Veere

Ervaar comfortabel zicht met een goede zonnebril

Ervaar een natuurlijke kleurwaarneming en optimaal zicht met Rodenstocks Lambda Lens Technologie. Onze zonneglazen zijn ontworpen om het contrast te verbeteren en de kleur te optimaliseren en zorgen voor een ontspannen zicht op zonnige dagen.

Zeg vaarwel tegen hinderlijke schitteringen, wazig beeld en omarm de wereld met natuurlijke kleurwaarneming en optimale bescherming

Aangepaste kleur voor bij uw nieuwe bril

Kies de perfecte kleur die bij uw eigen voorkeur past. Kies uit onze uitgebreide keus aan zonneglazen.

Elke paar zonneglazen verbetert niet alleen uw look, maar biedt ook verschillende contrastniveaus. Ervaar de natuurlijke kleurwaarneming van grijze brillenglazen of de warmte en het verhoogde contrast van bruine brillenglazen.

Uitgebreide bescherming tegen UV

De zonnebrilglazen van Rodenstock bieden volledige UV-bescherming en beschermen uw ogen tegen schadelijke straling zonder afbreuk te doen aan stijl of comfort. Kies uit onze collectie kleuren de beste tint voor uw zonnebril en ogen.

Ontdek de kracht van Lambda Lens Technologie

De unieke Lambda Lens Technologie filtert blauw licht om het contrast en het zien te verbeteren. Geniet van goed kijken in elke omgeving met een zonnebril op sterkte.

 • Comfort
  Enkelvoudige Zonnebril
  245
  Compleet montuur met zonneglazen
  • Keuze uit breed assortiment kleuren
  • 100% UV-bescherming
  • Premium hardingslaag
  • Superontspiegeling
  • Waterafstotende laag
  • Dun & lichtgewicht
  • 3 jaar garantie op de coating
 • Comfort
  Multifocale Zonnebril
  385
  Compleet montuur met zonneglazen
  • Keuze uit breed assortiment kleuren
  • 100% UV-bescherming
  • Premium hardingslaag
  • Superontspiegeling
  • Waterafstotende laag
  • Dun & lichtgewicht
  • 3 jaar garantie op de coating

Wilt u alleen glazen voor uw bestaande zonnebril? Geen probleem! We hebben enkelvoudige glazen voor € 195,00 en multifocale glazen voor € 325,00.  Voor gepolariseerde zonneglazen geldt een meerprijs van € 30,00.

ZONNEGLAZEN VOOR EEN NATUURLIJKE KLEURWAARNEMING

Alleen het beste voor uw ogen: hoogwaardige zonneglazen van Rodenstock in uw nieuwe zonnebril. Verkrijgbaar voor uw enkelvoudige- of multifocale bril.

 • Optimaal zicht
 • Geen hinderlijke schitteringen
 • UV-bescherming
 • Filtering blauw licht
 • Verkrijgbaar in verschillende kleuren
Kleurportfolio

ColorMatic 3: gewone glazen die automatisch veranderen in zonneglazen

Binnenshuis zijn de glazen volledig helder. Buiten in fel zonlicht zijn de ColorMatic® 3 glazen volledig donker, met een absorptie tot 88%.


Smoky Grey

Smoky Grey

Index: 1.54, 1.60, 1.67

Kristalhelder: wanneer niet verduisterd.

Bij verduistering in zonlicht: Kleuren zien er natuurlijk en authentiek uit. Zeer goede bescherming tegen verblinding. Modieuze subtiele kleur.

Chestnut Brown

Chestnut Brown

Index: 1.54, 1.60, 1.67

Kristalhelder: wanneer niet verduisterd.

Bij verduistering in zonlicht: Verbeterde contrastwaarneming. Zeer goede bescherming tegen verblinding. Warme, klassieke kleur.

Pilot Green

Pilot Green

Index: 1.60

Kristalhelder: wanneer niet verduisterd.

Bij verduistering in zonlicht: Kleurneutraal. De kleuren lijken warmer in vergelijking met Smoky Grey en het contrast is enigszins versterkt. Zeer goede bescherming tegen verblinding. Modieuze kleur.

Steel Blue

Steel Blue

Index: 1.60

Kristalhelder: wanneer niet verduisterd.

Bij verduistering in zonlicht: De nieuwste kleur van de ColorMatic® 3 familie. Zeer goede bescherming tegen verblinding. Subtiel blauw. Stijlvolle, elegante uitstraling.

Degradé glazen

Combineer stijl en functie met dégradé glazen

Rodenstock dégradé kleuren.


Het dégradé- en seizoenskleuren portfolio combineert functionaliteit en stijl. Of het nu klassieke kleuren zijn uit de dégradécollectie of de nieuwste trendy kleuren uit de seizoenscollectie - met de dégradé zonneglazen van Rodenstock maakt u uw zonnebril compleet..


Wist u dat?

De dégradé kleuren bieden een uitstekende bescherming tegen verblinding in het bovenste gezichtsveld, d.w.z. voor het zicht veraf en een helder zicht in het lagere deel, d.w.z. voor nabijzicht, dankzij de lichtere tint - waardoor ze ideaal zijn voor lezen of autorijden.

Degradé Glazen

Dégradé kleuren


kleuren

De seizoensgebonden dégradé kleuren

Terra Brown

season
Of denk eens een meekleurende zonnebril