Wat kosten multifocale glazen?

Rodenstock Multifocale glazen

Bij Tilroe kiezen we voor eenvoud en kwaliteit in onze aanpak. We bieden u niet zes of vier verschillende soorten multifocale glazen, maar drie kwaliteitsniveaus: Goed, Beter en Best. Elk van deze glazen is een uitstekende keuze voor uw nieuwe multifocale bril.

Ons overzicht helpt u een helder beeld te krijgen van de verschillende glazen. Echter, om u het beste advies te kunnen geven, nodigen we u graag uit in onze winkel. De prijzen die we vermelden, zijn gemiddelde prijzen zoals die bij ons worden aangemeten en geadviseerd.

Weet dat alle genoemde prijzen inclusief diverse coatings zijn en de glazen al in een dunnere (index 1.60) uitvoering worden geleverd. Bij Tilroe staan we voor transparantie en kwaliteit, en dat ziet u terug in onze producten en dienstverlening.

Wat zijn de beste multifocale glazen?

Rodenstock Multifocale glazen

Wat zijn de beste multifocale glazen? Er is een breed scala aan merken en modellen beschikbaar, variërend van minder bekende tot bekende merken zoals Shamir, Visall, Swiss, Hoya, Essilor, Zeiss en Rodenstock. Bij Tilroe hebben we jarenlange succesvolle ervaring met Rodenstock brillenglazen. We kennen deze glazen door en door en zijn erop gericht om het maximale uit deze brillenglazen te halen. Rodenstock is voor ons een betrouwbare partner, en daardoor ook voor u.

Rodenstock glazen garantie

Rodenstock Multifocale glazen

Bij ons krijgt u een kwaliteitsgarantie van twee jaar op brillenglazen. We staan garant voor de functionaliteit en duurzaamheid van uw nieuwe Rodenstock bril. Mochten de brillenglazen binnen 24 maanden na aankoop een productiefout vertonen, dan vervangen we deze kosteloos met identieke glazen.

Bij aankoop van een bril met een van onze premiumcoatings, bieden wij u een kwaliteitsgarantie van drie jaar op de coating. Dat is 36 maanden zorgeloos genieten van uw bril.

Rodenstock premium coatingen

Rodenstock Multifocale glazen

Bij Tilroe bieden we een reeks premium coatings voor uw brillenglazen. Elk met unieke eigenschappen om aan uw specifieke behoeften te voldoen:

  1. Solitaire® Protect Balance 2: Deze superontspiegeling biedt bescherming tegen overmatig kunstmatig blauw licht, heeft een premium hardingslaag, UV-bescherming, een premium antistatisch effect en een premium waterafstotende topcoat.

  2. Solitaire® Protect Plus 2: Deze superontspiegeling komt met een premium hardingslaag, UV-bescherming, een premium antistatisch effect en een premium waterafstotende topcoat.

  3. Solitaire® Protect Sun 2: Speciaal voor gekleurde glazen, deze coating biedt een kleurloze enkele ontspiegeling aan de voorzijde en een premium superontspiegeling aan de achterzijde. Het heeft ook een super waterafstotende topcoat aan de voor- en achterzijde.

  4. Solitaire® Eco 2: Deze superontspiegeling heeft een goede hardingslaag, UV-bescherming en cleancoat.

  5. Solitaire® Back: Speciaal voor gekleurde glazen, deze coating biedt een superontspiegeling aan de achterkant met een uitstekende hardcoat. Het heeft een premium antistatisch effect en een waterafstotende topcoat.

  6. Ervaar de hele dag schone brillenglazen met onze nieuwe X-tra Clean afwerking. Geniet van kristalhelder zicht, eenvoudige reiniging en vuil-, water- en stofafstotende eigenschappen.