Tilroe Optiek Opticien Vlissingen Big Vision for All rodenstock

Betere kwaliteit betekent een hogere prijs, maar u krijgt meer comfort en helderheid.

De prijs van multifocale glazen

Waar voor je geld?

De prijs van Rodenstock multifocale brillenglazen – ook wel een varifocale bril genoemd – varieert, afhankelijk van het kwaliteitsniveau. Tilroe Optiek biedt drie versies aan: Goed (Progressive B.I.G.), Beter (Multigressiv B.I.G.) en Best (Impression B.I.G.).

Het topproduct van Tilroe Optiek is de Impression B.I.G., die hoogwaardige prestaties levert.

Betalen voor maatwerk

Wat zijn maatwerk brillenglazen?

Maatwerkbrillenglazen zijn speciaal afgestemd op iemands specifieke visuele eigenschappen. Deze glazen worden gemaakt op basis van de unieke vereisten van iemands ogen, en ze kunnen een preciezere en nauwkeurigere zichtcorrectie opleveren dan standaardglazen.

Bij het maken van maatwerkglazen worden gedetailleerde metingen verricht van de ogen van de persoon, waaronder de vorm van het hoornvlies, de grootte van de pupil en de afstand tussen de pupillen.

Kiezen voor maatwerk of kwaliteit betekent vaak een hogere prijs. De Impression B.I.G wordt aanbevolen als u de voorkeur geeft aan een product van hoge kwaliteit.

Tilroe Optiek Opticien Vlissingen aanbiedingen Rodenstock multifocale brillenglazen Varifocale brillenglazen

Vertekening en onscherpte

Multifocale glazen kunnen vervorming of onscherpte veroorzaken wanneer u door de zijkanten of op de overgang tussen verschillende delen van het brillenglas kijkt.

Rodenstock glazen hebben geavanceerde eigenschappen die vervormingen en onscherpte minimaliseren. Met name de Multigressiv en Impression varianten leveren bredere gezichtsvelden dankzij de modernste slijptechnieken. Hierdoor heeft uw multifocale bril goed zicht in alle richtingen met als resultaat een breed gezichtsveld

Kwaliteit of prijs doorslaggevend

Als het om multifocale brillenglazen gaat, kunnen kwaliteit en prijs beide beslissende factoren zijn in het keuzeproces. Het is belangrijk om de voordelen van kwalitatief betere glazen af te wegen tegen de kosten, en rekening te houden met persoonlijke behoeften en budget bij het kiezen van de juiste brillenglazen. Tilroe Optiek biedt verschillende kwaliteitsniveaus, zodat iedereen de juiste multifocale glazen kan vinden. Uiteindelijk gaat het erom een evenwicht te vinden tussen kwaliteit en prijs.

Gegarandeerde kwaliteit

Rodenstocks toewijding aan kwaliteit is ongeëvenaard in de industrie. Hun state-of-the-art productieprocessen en strenge testprocedures zorgen ervoor dat elke bril die zij produceren voldoet aan hun hoge prestatiestandaarden, en ze bieden garantie op al hun producten.

In ons bedrijf begrijpen we hoe belangrijk het is om onze klanten te voorzien van de best mogelijke producten. Daarom werken we samen met Rodenstock, een toonaangevende fabrikant van brillen sinds 1877.

Wanneer u kiest voor Tilroe Optiek en Rodenstock, kunt u erop vertrouwen dat u de beste kwaliteit bril krijgt. Eén die u helder zicht en uitstekend comfort biedt.