Agenda

Kosten

De prijs voor een oogonderzoek varieert op basis van wat u nodig heeft. Als u komt voor een oogmeting en een nieuwe bril, is het onderzoek inbegrepen in de brilprijs. Dit geldt ook voor contactlenzen. Als u echter enkel een oogonderzoek wilt door de optometrist, bijvoorbeeld om de conditie van uw ogen te checken of vanwege familiegeschiedenis van staar, glaucoom of maculadegeneratie, dan zijn de kosten € 55,00.

Kan ik vandaag komen?

Het kan voorkomen dat er iemand afzegt, dus het is absoluut de moeite waard om ons te bellen tijdens onze openingstijden. Het telefoonnummer is 0118-412370.

Kan ik ook bellen voor een afspraak?

Bellen is natuurlijk ook een mogelijkheid. U kunt bellen tijdens onze openingstijden van dinsdag tot en met zaterdag. Door drukte in de winkel kan het zijn dat het opnemen van de telefoon niet direct lukt. Ons telefoonnummer is 0118-412370.

Bril naast de contactlenzen

Soms is er verwarring of u met de lenzen in op controle moet komen of niet. Draagt u zachte of vormstabiele contactlenzen dan komt u met de contactlenzen in op controle. Wij doen dan een meting terwijl u de lenzen draagt. Hierdoor kunnen wij goed de sterkte en passing van de contactlenzen controleren.

Lenzen in bij een lenscontrole of uit?

Kom zonder contactlenzen naar uw afspraak. Zorg ervoor dat u zachte contactlenzen minstens een uur van tevoren uitdoet. Vormstabiele (harde) lenzen moeten de avond voor de meting worden uitgedaan en mogen niet meer worden gedragen tot na de afspraak. Vergeet niet om uw contactlenzen mee te nemen, zodat u ze na de oogmeting kunt indoen om een bril uit te kiezen.