Een klant kiest blij een bril uit de Tilroe Optiek Look Twice collectie.

Look Twice aanbieding: De slimme keuze ten opzichte van grote optiekketens

 

Waarom ik vind dat onze Look Twice aanbieding beter is dan die van grote ketens als Pearle en Eye Wish

 

In deze blog laat ik u zien waarom ik onze Look Twice aanbieding de slimme keuze vind in vergelijking met aanbiedingen van grote optiekketens zoals Pearle en Eye Wish. Bij ons geniet u van meer keuzevrijheid, betere kwaliteit en heldere prijzen.

Maar eerst, wat is de Look Twice aanbieding?

Look Twice aanbieding

Het gebeurt vaak dat bij de aankoop van een nieuwe bril er ook een zonnebril op sterkte wordt gekozen. Of een beeldschermbril, of gewoon een tweede bril om mee af te wisselen. Dan kunt u gebruikmaken van deze aanbieding. Deze aanbieding is eigenlijk heel eenvoudig. U ontvangt voor een vaste prijs de tweede complete bril in exact dezelfde kwaliteit als de eerste, maar dan tegen een sterk gereduceerde prijs. Deze aanbieding geldt voor zowel een enkelvoudige bril als een multifocale bril.

Keuzevrijheid

Bij onze Look Twice aanbieding geniet u van meer keuzevrijheid. Bij Tilroe Optiek kiest u uit onze gehele (zonne)brillencollectie, waardoor u de bril naar uw eigen smaak kunt kiezen en niet afhankelijk bent van een aanbiedingsrek. Grote ketens als Pearle en Eye Wish bieden vaak een selectie van goedkopere collecties; Eye Wish noemt het bijvoorbeeld “easy glaspakket”, wat een basisglas is. Als u gebruikmaakt van de aanbieding, krijgt u in uw tweede bril exact dezelfde kwaliteit als in uw eerste bril. Geen budgetglazen, maar topkwaliteit met de nieuwste glazen (2024) van Rodenstock. De monturen zijn daarnaast ook gewoon goed, geen budgetvarianten.

Heldere prijzen

Bij onze Look Twice aanbieding ervaart u heldere prijzen en geen verborgen kosten. We bieden u een duidelijke en vaste prijs zonder onverwachte extra’s. Alles is inbegrepen, van sterkte en cilinder tot prisma en kleur. Bij grote ketens moet u mogelijk meer betalen voor betere glazen of monturen, maar wij garanderen eerlijke en transparante prijzen. Vanzelfsprekend ontvangt u op de eerste complete bril onze 50% korting aanbieding.

Kwalitatieve brillen en monturen staan voorop

Ik kan niet genoeg benadrukken hoe belangrijk kwaliteit voor ons is en hoe wij er alles aan doen om onze klanten alleen de beste kwaliteit te bieden. Onze Look Twice aanbieding staat garant voor een hoogwaardige tweede bril en glazen. Bij grote ketens als Pearle en Eye Wish kan de kwaliteit van de brillen en glazen in hun voordeligere collecties lager zijn, waardoor u mogelijk inlevert op draagcomfort en zicht.

In het kort

De aanbieding biedt u tal van voordelen ten opzichte van de optiekaanbiedingen van Pearle en Eye Wish. Wij zorgen voor meer keuzevrijheid, transparante prijzen, betere kwaliteit en persoonlijke service. Kies voor deze aanbieding en ervaar goed zicht met alle voordelen.

Bron

EyeWish: Eye Wish Opticiens

Pearle Opticiens: 3 brillen voor de prijs van 1 | Pearle Opticiens | Pearle Opticiens

Tilroe Optiek: Unieke Look Twice Aanbieding: Bespaar op uw Tweede Bril (tilroe.nl)