meekleurende zonneglazen. Colormatic. Rodenstock Tilroe Brillenglazen

Meekleurende brillenglazen: Rodenstock’s ColorMatic 3 en ColorMatic 3 Sun

Het is een heldere zomerdag, en je bent buiten genietend van de zon. Maar dan, als je de schaduw in stapt, merk je dat je zonnebril te donker is. Je moet hem afzetten om duidelijk te kunnen zien, maar dan worden je ogen blootgesteld aan het felle licht. Dit is een veelvoorkomend probleem dat velen van ons hebben ervaren. Maar wat als je bril zich automatisch zou kunnen aanpassen aan de lichtomstandigheden? Dat is precies wat de ColorMatic® 3 en ColorMatic® 3 Sun brillenglazen van Rodenstock doen.

Wat zijn ColorMatic=meekleurende brillenglazen?

ColorMatic® 3 zijn meekleurende brillenglazen die reageren op veranderingen in lichtomstandigheden. Binnenshuis zijn de glazen volledig helder, terwijl ze buiten in fel zonlicht donker worden, met een absorptie tot 88%. Dit betekent dat je altijd het beste zicht hebt, ongeacht de lichtomstandigheden.

Deze brillenglazen zijn verkrijgbaar in vier kleuren: Smoky Grey, Chestnut Brown, Pilot Green en Steel Blue. Elk van deze kleuren heeft specifieke kenmerken en voordelen. Bijvoorbeeld, Smoky Grey lenzen bieden een zeer goede bescherming tegen verblinding en geven kleuren een natuurlijke en authentieke uitstraling. Aan de andere kant verbeteren Chestnut Brown lenzen de contrastwaarneming en bieden ze ook een zeer goede bescherming tegen verblinding.

ColorMatic® 3 Sun: De Intelligente Zonnebril

Voor diegenen die op zoek zijn naar de perfecte zonnebril, biedt Rodenstock de ColorMatic® 3 Sun. Deze intelligente meekleurende zonneglazen passen zich aan verschillende lichtomstandigheden aan. In bewolkte omstandigheden met matige hoeveelheden UV-licht worden de glazen iets donkerder en absorberen ze ongeveer 50-60% van het licht. In fel zonlicht absorberen de ColorMatic® 3 Sun-brillenglazen tot 90% van het licht. Dit betekent dat je altijd de juiste hoeveelheid licht door je bril krijgt, ongeacht de lichtomstandigheden.

Net als de ColorMatic® 3 zijn de ColorMatic® 3 Sun-lenzen verkrijgbaar in vier kleuren: Smoky Grey, Chestnut Brown, Fashion Green en Contrast Orange. Elk van deze kleuren heeft specifieke kenmerken en voordelen. Bijvoorbeeld, Contrast Orange brillenglazen bieden een comfortabele bescherming tegen verblinding en een hoge contrastverbetering, waardoor ze ideaal zijn voor alle sport- en buitenactiviteiten.

Conclusie

Of je nu binnen bent, buiten in de zon, of ergens daar tussenin, de ColorMatic® 3 en ColorMatic® 3 Sun brillenglazen van Rodenstock zorgen ervoor dat je altijd het beste zicht hebt. Met hun vermogen om zich aan te passen aan verschillende lichtomstandigheden, bieden

Smokey Grey

Deze brillenglazen bieden een zeer goede bescherming tegen verblinding en geven kleuren een natuurlijke en authentieke uitstraling

meekleurend colormatic rodenstock tilroe

Chestnut Brown

Deze lenzen verbeteren de contrastwaarneming en bieden ook een zeer goede bescherming tegen verblinding. Ze hebben een warme, klassieke kleur.

meekleurend colormatic rodenstock tilroe

Pilot Green

Deze lenzen maken kleuren warmer in vergelijking met Smoky Grey en versterken enigszins het contrast. Ze bieden ook een zeer goede bescherming tegen verblinding

meekleurend colormatic rodenstock tilroe

Steel Blue

Dit is de nieuwste kleur in de ColorMatic 3-familie. Deze lenzen bieden een zeer goede bescherming tegen verblinding en hebben een subtiele blauwe tint voor een stijlvolle, elegante uitstraling.

meekleurend colormatic rodenstock tilroe

Contrast Orange:

Deze glazebieden een comfortabele bescherming tegen verblinding en een hoge contrastverbetering. Ze zijn ideaal voor alle sport- en buitenactiviteiten en hebben een stijlvolle kleur.

meekleurend colormatic rodenstock tilroe

Prijs meekleurende glazen

Video Colormatic Sun - Engels -