starten met contactlenzen Contactlenzen Optiek Vlissingen Middelburg Goes Lenzen Optometristen Zachte lenzen Vormstabiele lenzen Nachtlenzen Hygiëne

Starten met contactlenzen

Starten met contactlenzen?

De voordelen van contactlenzen bij Tilroe Optiek

Ontdek het gemak van contactlenzen

Wilt u graag starten met contactlenzen? Bij Tilroe Optiek helpen we u graag op weg. Of u nu nog nooit lenzen hebt gedragen of al lenzen draagt maar klachten ervaart, wij zoeken samen met u naar de beste oplossing. We zijn gespecialiseerd in het aanpassen van verschillende soorten lenzen, zoals zachte lenzen, vormstabiele lenzen en nachtlenzen. Onze contactlensspecialisten werken met de nieuwste meetapparatuur en werken samen met bekende leveranciers zoals Alcon, Coopervision, Johnson&Johnson en Bausch&Lomb.

Comfortabel en op maat gemaakt

Voor een comfortabele ervaring met lenzen is het belangrijk dat we enkele metingen uitvoeren. We bepalen uw sterkte via een uitgebreide oogmeting, meten de kromming van het hoornvlies en bekijken de kwaliteit van de tranen. Deze metingen helpen ons om een goed passende lens voor u te vinden. Tijdens de proefperiode krijgt u lenzen en onderhoudsproducten mee, zodat u alles rustig kunt uitproberen.

Bij Tilroe Optiek vinden we het belangrijk om te weten wat uw wensen en verwachtingen zijn. Iedereen heeft namelijk andere eisen als het gaat om zicht. We bespreken de mogelijkheden en kijken welk type lens het beste bij u past. Naast de gebruikelijke lenzen bieden we ook multifocale lenzen aan, en zelfs lenzen die ‘s nachts gedragen worden voor scherp zicht overdag.

Omdat ogen in verschillende maten en vormen komen, zorgen we voor een nauwkeurige aanpassing van de lenzen aan uw ogen. Onze contactlensspecialisten meten niet alleen de kromming van het oogoppervlak, maar ook andere factoren die invloed hebben op de passing van de lenzen. We letten ook op eventuele droogte van de ogen, omdat dit van invloed is op het type lens dat geschikt is. Daarnaast wordt het hoornvlies grondig onderzocht om eventuele problemen uit te sluiten. Met maatwerklenzen zorgen we voor het beste resultaat, zowel in zachte als vormstabiele lenzen.

Na de contactlensaanpassing is het belangrijk om regelmatig controlebezoeken in te plannen. Tijdens deze bezoeken kijken we of de lenzen nog steeds goed zitten, het gezichtsvermogen in orde is en hoe u het dragen van de lenzen ervaart. We adviseren u om minimaal een tot twee keer per jaar uw ogen te laten onderzoeken, afhankelijk van het type lens. Merkt u veranderingen in uw gezichtsvermogen of heeft u problemen, neem dan direct contact met ons op. We zien u liever iets vaker voor controle om eventuele problemen tijdig op te sporen.

Bij Tilroe Optiek bieden we verschillende soorten lenzen aan, waaronder daglenzen, maandlenzen, vormstabiele lenzen en nachtlenzen. Daglenzen zorgen voor optimaal gebruiksgemak en comfort, terwijl maandlenzen duurzaam en voordeliger zijn. Vormstabiele lenzen bieden uitstekende optische eigenschappen en zijn breed inzetbaar. Nachtlenzen corrigeren uw oogfout terwijl u slaapt, zodat u overdag geen bril of lenzen hoeft te dragen.

Kies voor het gemak en comfort van contactlenzen bij Tilroe Optiek. Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak en ontdek de mogelijkheden voor uw ogen.

Voordeel van Tilroe Optiek