VERMOEIDE OGEN BIJ VEEL KIJKEN OP DIGITALE SCHERMEN

Ontdek de perfecte oplossing voor jouw digitale levensstijl:

Mono+ brillenglazen tegen vermoeide ogen

Jouw leven is verbonden met de digitale wereld en je ogen voelen de druk. Maak kennis met onze Mono+ brillenglazen, de ideale oplossing voor jonge volwassenen tussen de 18 en 35 jaar die op zoek zijn naar extra ondersteuning bij het lezen op digitale apparaten. Ga vermoeide ogen tegen
vermoeide ogen. Digitale stress ogen. Tilroe Optiek Opticien

Voel het verschil met Mono+ glazen

De Mono+ brillenglazen zijn speciaal ontworpen om je ogen te ondersteunen tijdens het schakelen tussen verschillende afstanden, zoals bij het lezen van je telefoon, tablet of computerscherm. Ervaar meer comfort, scherper zicht en minder vermoeidheid, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is.

Ervaar het gemak van Cosmolit Mono+ glazen

Onze hoogwaardige Cosmolit B.I.G. NORM Mono+ brillenglazen van Rodenstock zorgen voor een scherp zicht. Geniet van een groot gezichtsveld, goede ruimtelijke waarneming en zicht zonder vermoeidheid. Mono+ ondersteunt een natuurlijke hoofd- en lichaamshouding bij het gebruik van digitale apparatuur en biedt meer kijkcomfort op kortere afstanden.

Geef je ogen de zorg die ze verdienen

Wacht niet tot je ogen vermoeid zijn, onderneem nu actie en ontdek de voordelen van Mono+ brillenglazen. Investeer in je gezichtsvermogen en ervaar een wereld van verschil in comfort, helderheid en algehele tevredenheid. Mono+ is geschikt voor iedereen, ook tijdens het lezen van boeken of tijdschriften.

Neem de stap naar een beter zicht

Ben jij klaar om de overstap te maken naar Mono+ brillenglazen? Kom langs bij onze winkel of neem contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen je graag bij het vinden van de perfecte oplossing voor jouw digitale levensstijl.

 • Prijs mono+ brillenglazen
  248
  per paar incl. de korting
  • Kraswerend
  • Ontspiegeld
  • Lichtgewicht & dun
  • UV-bescherming
  • Extra gehard
  • Breder zicht

Vermoeide ogen (Asthenopie)

Asthenopie omvat diverse oogklachten die worden veroorzaakt en verergerd door intensief gebruik van de ogen, zoals lezen of langdurig werken achter een beeldscherm.

Vermoeide ogen zijn een veelvoorkomend probleem dat veel mensen ervaren, vooral degenen die veel tijd voor schermen doorbrengen of lezen. Deze aandoening wordt gekenmerkt door symptomen zoals oogvermoeidheid, hoofdpijn en gevoeligheid voor licht.

Hoewel vermoeide ogen frustrerend en ongemakkelijk kunnen zijn, zijn er verschillende oorzaken, behandelingen en manieren om dit te voorkomen die kunnen helpen om deze symptomen te verminderen of te elimineren.

Het begrijpen van de oorzaken van vermoeide ogen is belangrijk om effectieve behandelingen te vinden en toekomstige gevallen te voorkomen. Verschillende factoren kunnen bijdragen aan oogvermoeidheid, zoals langdurig gebruik van schermen, slechte verlichting en onderliggende medische aandoeningen zoals droge ogen.

Ook levensstijlfactoren zoals gebrek aan slaap, slechte voeding en onvoldoende hydratatie kunnen vermoeide ogen verergeren. Dit artikel zal de verschillende oorzaken en aanleidingen van vermoeide ogen onderzoeken en een overzicht geven van de meest effectieve behandelingen en preventiemethoden die beschikbaar zijn.

Voordeel van Tilroe Optiek