Premium brillenglazen

Hoogwaardige brillenglazen

Enkelvoudige brillenglazen
MyCon kinderbrillenglazen
Multifocale brillenglazen
Premium brillenglazen multifocale bril enkelvoudige glazen varifocale glazen bril aanbieding aanbieding kwaliteitsverschil multifocale glazen multifocale bril prijs aanbieding brillen varifocus prijs multifocale glazen aanbieding bril kosten multifocale bril aanbieding opticien actie opticien multifocale glazen betaalbare brillen rodenstock tilroe optiek complete bril

Enkelvoudige glazen

Enkelvoudige brillenglazen hebben een gelijke sterkte over het hele glasoppervlak en kunnen worden gebruikt om ofwel in de verte ofwel dichtbij te kijken. Hierdoor kunnen ze dienen als een bril voor veraf of een leesbril. Met ons gepersonaliseerde advies kunnen we een bril op maat maken die specifiek geschikt is voor activiteiten zoals piano spelen, het gebruik van een muziekstandaard voor bladmuziek en andere hobby’s waarbij een specifieke kijkafstand vereist is.

Glazen met leesonder­steuning

Deze speciale brillenglazen zijn ontworpen voor mensen in de leeftijdsgroep van 35 tot 45 jaar die milde visuele problemen ervaren, maar (nog) geen leesbril of multifocale bril nodig hebben.

In de onderste sectie van de glazen bevindt zich een onzichtbare extra sterkte van +0,50, +0,80 of +1,10 dioptrieën. Dit helpt bij het gemakkelijker zien op korte afstand, waardoor klachten zoals vermoeide, branderige ogen en hoofdpijn verminderd worden. Bovendien wordt het lezen van boeken, kijken naar een computerscherm, smartphone, horloge en/of autodashboards een stuk comfortabeler.

 

oogvermoeidheid bij veel gebruik van digitale apparaten. Visuele oogstress.
Bijziendheid bij kinderen. Myopie. Atropine. MyCon

MyCon kinderbrillen glazen

Het MyCon brillenglas is speciaal ontworpen om zowel myopie (bijziendheid) te corrigeren als de toename ervan te vertragen. 

Rodenstock heeft een technologie ontwikkelt die de toename van myopie  kan vertragen met behulp van brillenglazen. Het doel was om een oplossing te vinden die niet alleen de huidige bijziendheid corrigeert, maar ook helpt om verdere verergering van de myopie te vertragen.

Multifocale brillenglazen van Rodenstock

Naarmate we ouder worden, verliest de ooglens zijn elasticiteit, waardoor het schakelen tussen dichtbij en veraf zien moeilijker wordt. Multifocale glazen bieden de ideale oplossing. Ze combineren verschillende sterktes in één glas, waardoor u niet telkens een andere bril hoeft op te zetten. Dit voorkomt ongemak en ergernis. Met multifocale glazen kunt u moeiteloos schakelen tussen verschillende afstanden, zoals lezen en genieten van buitenactiviteiten, zonder van bril te wisselen.

Rodenstock B.I.G. Vision brillenglazen

Standaard of maatwerk brillenglazen

Bij Tilroe begrijpen we dat geen twee mensen precies hetzelfde zijn, en dat geldt ook voor hun zicht. Of u nu vaak op een computer werkt en een groter gebied voor dichtbij nodig hebt, of een chauffeur bent die een groter vertegebied vereist, wij ontwerpen uw brillenglazen op maat om uw unieke behoeften te ondersteunen.

Met behulp van de nieuwste technologie en geavanceerde optische ontwerpprincipes, ontwerpen we bij Tilroe brillenglazen die nauwkeurig zijn afgestemd op uw unieke kijkbehoeften, voor een zichtervaring die zo uniek is als u. Wij geloven dat een op maat gemaakte aanpak het verschil kan maken in uw zichtcomfort en algehele tevredenheid met uw bril. Laat ons u helpen om het beste uit uw zicht te halen.

Premium kwaliteit, krasbestendig en anti-reflectie

Bij Tilroe geloven we dat brillenglazen meer zijn dan alleen een hulpmiddel om scherp te zien. Ze zijn een integraal onderdeel van uw dagelijks leven en daarom streven we naar niets minder dan de beste kwaliteit. Daarom bieden we premium Rodenstock brillenglazen aan – een merk dat synoniem staat voor uitmuntendheid en betrouwbaarheid in de wereld van optiek.

Rodenstock brillenglazen zijn ontworpen met aandacht voor detail, gecombineerd met technologische innovaties. Ze bieden niet alleen optimaal zicht, maar ook een hoog niveau van comfort en tevredenheid. Dankzij de speciale ‘coatings’ wordt de levensduur van uw bril aanzienlijk verlengd. Deze onzichtbare beschermlaag verbetert de duurzaamheid van de glazen, maakt ze krasbestendig en vermindert reflecties voor een helder, ongestoord zicht.

Maar dat is niet alles. Rodenstock biedt een reeks bewezen brillenoplossingen die u kunt aanpassen aan uw specifieke behoeften. Of u nu extra bescherming nodig heeft tegen blauw licht, een coating wilt die vuil afstoot, of optimaal wilt zien bij weinig licht, Rodenstock heeft de perfecte oplossing voor u.

Bij Tilroe begrijpen we dat een goede bril meer is dan alleen een correctiemiddel. Het is een investering in uw welzijn en levenskwaliteit. Kies voor premium kwaliteit, krasbestendigheid en anti-reflectie met Rodenstock brillenglazen.